Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
iksiński igrek Roman Bzdurski Josephvol.2 smith mała.anna (21707 niezalogowanych)
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
krolestwo za konia napisał:
1. Hilton---p 3 osoby???????????????????
2. Piękny
3. Fazi / Krolestwo za Konia---- P 1 OSOBA
4. Kami------P 3 OSOBY nie obiecuje na 100 proc ale postaram sie
5. Rafalek-----------p 1 osoba
6. Gabriel (14-ty bedzie ok?)
7. Dino-------P 1 OSOBA
8. Retier1-------p 1 OSOBA
9. Anna79------ P 1 OSOBA
10. Fullcasco------------ p 4 osoby
11. Ulv72-------1 OSOBA
12. Renat35------ 90%
13. Katrin
14. Anuk---------P 4 OSOBY
15. Norwegia2
16. Goshia --------P 1OSOBA
17. Patriotka
18. Ankaper------P 2 OSOBY
19. NORWEGIA 2-----P 1 OSOBA
20. Shakti
21. Marcin_D------1 osoba
22. Emed----P 1osba
23.Mepsycholog-

SPOTKANIE 14.11.09 GODZINA 17 KOSCIOL HALVARDA NA TØYEN-CZESC OFICJALNA
CZESC 2 NIEOFICJALNA GODZINA 21 W CENTRUM -SZCZEGOLY POZNIEJ
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
gabriel napisał:
mepsycholog napisał:
Chetnie dolacze i namawiam wiecej osob z Bergen, mozemy sie wybrac wspolnie! A MOŻE BYŚ TAK SAMA ZORGANIZOWAŁA W BERGEN SPOTKANIE FORUMOWICZÓW TAM MIESZKAJĄCYCH...!!!
A nie pchała się na siłę tam gdzie Ciebie mało kto toleruje... TAK NA KRZYWY RYJ..

WSZAK JESTEŚ ADMINISTRATOREM to masz lepsze możliwości od zwykłych użytkowników TEGO FORUM ....
POKAŻ CO POTRAFISZ a nie tylko starasz się żerować na innych...!!!

CHOCIAZBY DLATEGO ABY SIE PRZEKONAC CZY NASZA PANI PSYCHOLOG TO PSYCHO-LOG CZY TYLKO PSYCHO CHCE JA ZOBACZYC NA ZYWO
Gabrielu mysle ze nikt tu na nikim nie zeruje,spotkanie jest dla wszystkich forumowiczow z calej Norwegi.Wybralismy Oslo teraz nastepne moze zorganizujemy wlasnie w Bergen.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
Hilton napisał:
A co to znaczy "hilton p 3 osoby" ? Nie przypominam sobie zebym miala z kim s przyjsc Raczej mnie nie będzie, beklager......
A ja mysle ze Milo byloby Ciebie zobaczyc na tym spotkaniu i pomozemy Tobie pokonac trudnosci zwiazane z przybyciem.
Do zobaczenia 14.11
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
gabriel napisał:
mepsycholog napisał:
Chetnie dolacze i namawiam wiecej osob z Bergen, mozemy sie wybrac wspolnie! A MOŻE BYŚ TAK SAMA ZORGANIZOWAŁA W BERGEN SPOTKANIE FORUMOWICZÓW TAM MIESZKAJĄCYCH...!!!
A nie pchała się na siłę tam gdzie Ciebie mało kto toleruje... TAK NA KRZYWY RYJ..

WSZAK JESTEŚ ADMINISTRATOREM to masz lepsze możliwości od zwykłych użytkowników TEGO FORUM ....

CHOCIAZBY DLATEGO ABY SIE PRZEKONAC CZY NASZA PANI PSYCHOLOG TO PSYCHO-LOG CZY TYLKO PSYCHO CHCE JA ZOBACZYC NA ZYWO
Gabrielu mysle ze nikt tu na nikim nie zeruje,spotkanie jest dla wszystkich forumowiczow z calej Norwegi.Wybralismy Oslo teraz nastepne moze zorganizujemy wlasnie w Bergen.

fazi zmieniasz danie ostatnio obiecałes za nastepne jest w stavanger a teraz wchodzisz w tyłek psełdopsycholozce niech sobie sama cos zorganizuje a nie na wkreta Tu popieram gabryjela w 10000 proc ona ma wieksze mozliwosci jest w koncu adminem jak było organizowane to siedziała cicho a teraz jak sami sobie poradzilismy to sie wcina
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
Kami to w mysl zasady wroga trzeba poznac!!!!hihiihihii
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
w mysl zasady pokorne cile 2 matki ssie ?????
niechcem ale musze itp ech fazi fazi fazi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
przyslowia sa moadroscia narodow!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
to zdrowie wasze w gardła nasze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
429 Postów
Monika Engan
(mepsycholog)
Wyjadacz
gabriel napisał:
mepsycholog napisał:

Byloby super gdyby nastepne spotkanie odbylo sie w Bergen!
A tak na marginesie to moge zaproponowac podwozke jesli ktos chcialby sie dolaczyc na trasie z Bergen do Oslo.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
555 Postów
inga s.
(limetka81)
Wyjadacz
nie pchaj się tam gdzie ciebie nie chcą... nie masz za grosz honoru?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok